Ножем кренуо на краљицу

Испред Бакингемске палате данас је ухапшен мушкарац наоружан ножем, преносе британски таблоиди.

Свијет 24.05.2017 | 13:51
Ножем кренуо на краљицу
Хапшење се догодило неколико тренутака прије него што је краљица Елизабета Друга прошла тим путем, односно како пише "Мирор", 30 секунди раније.

Британски "Телеграф" пише да Скотланд јард вјерује да инцидент нема везе са терористичким нападом који се у понедјељак увече догодио у Манчестеру.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Епидемија

24.05.2017 12:13

Лици на вријеме кад су Ирци нападали. Њима је било лаксе јер имају своју територију и дрзаву - дрзаве. Муслимани иако им је горак енглески сомун морају да се смире. Напади су углавном изведени од особа које су биле у програму 'цонтрол ордер'. Види се из описа да је рецимо убица 22 особе необјасњиво прекинуо студије. Универзитети имају строга наредјења задњих 20 година да малтене спијунирају све студенте и пријављују. Сви пријављују: од професора до цистаца. У вецини они то и казу на поцетку студија - има особа којима се то не свидја. Не, није лако послије рецимо 12 године у 'цонтрол ордер' све одгурнути и ици даље, али се мора. Све цланице ЕУ дају услуге па особа не мора бити у УК да буде у њеном програму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не морате бити Муслиман

24.05.2017 12:19

У програм мозете уци ако не мрзите Русе, знате Цирилицу итд. Ук се одрзала на основу ригорозне контроле и страховитих казни. Господја је старија од моје маме и ја је видим као њу. Понекад љубазна онда подивља јер деменција не стеди. Дакле, аман зар на маторе!

Name

Омер

24.05.2017 21:29

Нормално.даје.тацно.свејто.изрезирано.тоје.исто.ко.у.паризу.тосу.дупло.увецане.зртве.упаризу.и.у.манцестеру.самоје.лаз.даје.толико.погинуло.рањено.западњци.онису.спремни.ликвидиратистотинама.ијуди.за.свој.интерес.кад.прије.надосе.помагаца.бас.у.либији.

ОДГОВОРИТЕ