Манекен опчинио својом харизмом

Манекен који се појављује у екранизацији њене песме "Анђео другог реда" младић је који је нашу звезду опчинио својом харизмом.

Забава 24.05.2017 | 07:22
Манекен опчинио својом харизмом
Светлана Ражнатовић промовисала је јуче нови спот за песму "Анђео другог реда", који је одмах наишао на одушевљење публике. Цеца у интервјуу за "Блиц" прича о себи и променама које су јој се догодиле, али и о сарадњи са манекеном Флоријаном, који на премијери није остао непримећен.

Смршали сте, је л‘ то захваљујући згодном манекену Флоријану Мунтеануу, који се појављује у вашем новом споту?

- Пређите на озбиљније питање... (смех)

Како сте успели да смршате?

- Хоћете да кажете да сам била дебела? Ма, чини вам се да сам смршала. Па како не знате да се после четрдесете тело само по себи затеже, утеже, све стаје где треба и како треба! Шалим се, наравно. Пазим шта једем, пијем много воде, активна сам физички. Један мој концерт је као да радим сваки дан тренинг у теретани. Никад се нисам хранила нездраво. Ја сам иначе месојед, волим месо, али и салате, а не волим теста и све што гоји. Не волим слаткише. И сва четири поста током године постим, једем рибу и све је то утицало да се моје тело доведе у ред.



Многе је одушевио Флоријан. Како сте га нашли, с обзиром на то да је пореклом Румун који живи у Немачкој. Да ли је он ваш тип мушкарца?

- Мислим да је он свачији тип мушкарца. Изузетно лепо изгледа, атрактиван је. Има феноменално тело и леп је момак. Ретко се нађе да буде и леп и згодан, што бисмо ми жене рекле - савршен. Флоријана је пронашао мој тим људи, ништа што се досад није дешавало. Сјајно смо сарађивали, било је забавно, поклопиле су нам се енергије.

Да ли вам је било тешко да будете глумица у новом споту?

- Није, што би ми било тешко. Мој посао је уско везан за глуму, а већ имам искуства и кроз "Коштану” и, шалу на страну, нема ту великих глумачких сцена, али је било задовољство радити са Флоријаном.

Флоријан Мунтеану само због премијере спота "Анђео другог реда” долетео је јуче у Београд. Иначе, спот обилује предивним кадровима са атрактивне локације, у тврђави Мамула у Боки Которској. За спот је заслужна продукцијска кућа "Тоxиц”, и урађен је у сарадњи са компанијом "Схое Стар”. Цеца ће, иначе, у оквиру турнеје "Аутограм” одржати 10. јуна солистички концерт на платоу испред Нишке тврђаве. Певачица ће први пут у Нишу уживо отпевати нове песме, а за своју публику најавила је прави спектакл.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Увек

24.05.2017 07:23

Та Цеца увијек по неког упеца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исак

24.05.2017 07:55

''Изузетно лепо изгледа, атрактиван је. Има феноменално тело и леп је момак. Ретко се нађе да буде и леп и згодан, што бисмо ми жене рекле - савршен'' Само глупе жене сматрају да је згодан и лијеп мушкарац онај прави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

24.05.2017 08:27

Будуци да она има пара њој само треба алатка... а овај јој је бас добра алатка...