Видео: Играчи Малаге ширили ноге да Роналдо да гол?!

Фудбалери Реала победили су Малагу са 2:0 у последњој утакмици Примере и освојили 33. шампионску титулу.

Фудбал 23.05.2017 | 17:45
Видео: Играчи Малаге ширили ноге да Роналдо да гол?!
Мадриђани су тријумфовали са 93 бода, три више од Барселоне, која је у последњем колу победила Еибар 4:2. Они коју су пажљиво пратили меч Реала и Малаге били су у чуду у појединим тренуцима меча. Нарочито када су играчи Малаге били пред својим голом. Током меча играчи средине терена и нападачи били су солидни протов Реала, они су шутирали 19 пута ка голу гостију, а најопаснији је био бивши играч Барселоне Сандро.



Али, у одбрани је владао прави циркус. Нарочито када је Микел Виљануена пропустио лопту кроз ноге да би она дошла до Роналда, који није успео да затресе мрежу, или када се Виљануева и Луис Хернандез “нису разумели” и када су пропустили лопту кроз последњу линију одбране за 0:1.



Сумња да нешто није било у реду на овом мечу има и своју предигру. Шеик Абдулах бин Насер бин Абдулах ал Ахмед ал Тани, власник Малаге, неколико кола пре краја Примере на свом профилу на Твитеру оставио је поруку да “Каталонско смеће неће присмрдети трофеју”, као одговор на бројна питања да ли ће помоћи Барселони у шампионској трци, с обзиром да његовој растерећеној Малаги у последњем колу долази Реал.

Уље на ватру долио је тренер Малаге Мичел, играчка легенда Реала. Новинари су га питали да ли се сећа утакмице из 1992. године када је била слична ситуација, а Реал је с предношћу од једног бода гостовао Тенерифама, на чијој клупи је седела још једна легенда “краљевског клуба” Хорхе Валдано. Реал је тада водио 2:0 на полувремену, али су Тенерифе окренуле резултат и “поклониле” титулу Барселони.

Одговор Мичела све је изненадио: “Ја сам много већи Реаловац од Валдана(?!)”.

Када је размислио шта је изговорио, Мичел је покушао да се исправи: “Надам се да ће Реал да постане првак пре последњег кола. Боље да дочекамо шампиона, него да морам да победим мој клуб”.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар