Лажна узбуна у шопниг центру

Шопинг центар "Арндејл" у Манчестеру евакуисан је неколико сати након напада на концерту поп звезде Аријане Гранде у "Манчестер арени" због сумњиве торбе.

Свијет 23.05.2017 | 13:06
Лажна узбуна у шопниг центру
Посјетиоци центра су евакуисани на кратко, а након што је утврђено да је у питању лажна узбуна, "Арндејл" је поново отворен. Полиција је потврдила инцидент и објавила да је један мушкарац ухапшен за ког се наводи да се вјерује да нема везе нападом који се синоћ догодио на концерту у "Манчестер арени".



Претходно је "Дојче веле" пренио да разлог евакуације није познат и преноси изјаве свједока који тврде да се у центру чуо "велики прасак" након које су људи почели у паници да бјеже. И фотограф агенције Ројтерс који се налази на лицу мјеста потврдио је да "десетине људи"панично бјеже из шопинг центра.

- Многи људи излазе држећи се за руке - јавио је Ројтерсов фотограф.

Полиција је потврдила инцидент у шопинг центру и на Твитеру потврдила да је ухапшен један мушкарац за ког се наводи да се вјерује да нема везе нападом који се синоћ догодио на концерту у "Манчестер арени".

Неколико локалних медија пренијело је да и инцидент у шопинг центру није у вези са нападом бомбаша самоубице у "Манчестер арени" када је убијено 22, а повријеђено 59 људи, међу којима има и тинејџера и дјеце.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар