Партизану и Звезди се одузимају бодови?!

У наредну првенствену сезону, највећи српски клубови ући ће, наводно, са минус 6 бодова као део казне коју ће изрећи ФСС. Звездану Терзићу и МИлошу Вазури прети суспензија на одређени период, тврди "Српски телеграф".

Фудбал 23.05.2017 | 10:15
Партизану и Звезди се одузимају бодови?!
Фудбалски савез Србије је, наводно, одлучио да заузме радикалан став према Партизану и Црвеној звезди, тврди "Српски телеграф", позивајући се на неименоване изворе у врху српске куће фудбала.

Наводно ће Партизан и Црвена звезда бити кажњени одузимањем ШЕСТ БОДОВА, а то ће важити од старта нове сезоне. Такође, наводи исти извор, директори Звезде и Партизана, Звездан Терзић и Милош Вазура, могуће је да ће бити суспендовани на одређени период, а све ове мере су због наводних претњи судијама.

"ФС Србије је написмено добио од судија да им је прећено. Терзић и Вазура су претили арбитрима. Због тога ће и Звезда и Партизан почети наредну сезону са мањим бројем бодова, највероватније са минус шест. Председник ФСС Славиша Кокеза неће подлећи притисцима из два највећа српска клуба и једном заувек ће се обрачунати са људима који су навикли да на силу добијају одређене мечеве. Сигурно ће против Вазуре и Терзића бити поднете дисциплинске пријаве, а вероватно им ће им бити забрањено бављење фудбалом у наредном периоду. Није искључена могућност да њих двојица због претњи и застрашивања и кривично одговарају", цитирао је овај лист извор из ФСС.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар