Боаћи: Још два гола Партизану и...!

"Верујем да ћу сезону завршити са 18 голова", рекао је нападач Црвене звезде, који пред финале Купа има скор од 16 погодака овог пролећа.

Фудбал 23.05.2017 | 13:30
Боаћи: Још два гола Партизану и...!
Црвена звезда предала је шампионску титулу у руке "вечитог ривала", али и даље има шансе да освоји трофеј ове сезоне и то у Хумској.

Нападач црвено-белих, Ричмонд Боаћи, који је зимус по доласку у Србију поручио да ће"представљати проблем за Партизан", уверен је да ће његов тим освојити Куп у суботу на оближњем стадиону.

Штавише, стрелац 16 голова у пролећном делу сезоне, од чега 13 у Суперлиги и три у Купу, поручио је комшијама да ће им дати два гола у последњем мечу сезоне, наредне суботе.

Фудбалер из Гане, који игра на позајмици у Црвеној звезди, после три гола у мрежи Младости из Лучана најавио је и један у мрежи Партизана.

"Није ми ово први хет-трик. Три или четири пута пре овога сам успео да постигнем три гола", рекао је Боаћи.

"Увек се трудим да дам све од себе и некада се догоде овакви дани. Надам се да ћу и у наредној утакмици успети да постигнем гол. Желим да освојимо Куп, много желим, није важно да ли цу ја дати гол, али даћу све од себе да се упишем у стрелце", рекао је Боаћи за клупски сајт.

Боаћи је за само полусезону стигао до бројке од 16 голова у оба домаћа такмичења.

"Пред утакмицу са Радничким обећао сам да ћу до краја сезоне постићи 15 голова. Сада када сам утакмицу пре краја прешао тај број верујем да ћу ову сезону завршити са 18 голова. Можда би неко помислио зато што сам испунио свој циљ да се нећу превише трудити, али тежак посао је преда мном. Не желим да се зауставим већ ћу напорно радити како бих и у финалу Купа постигао погодак".

Како је рекао, заслуге за голове никада не задржава за себе, већ сав кредит даје саиграчима.

"Никада нисам задовољан, увек желим више да пружим. Навијачи су били сјајни, без навијача нема ни клуба и они су разлог зашто желим да дам све од себе", закључио је нападач Звезде на позајмици из италијанске Латине.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар