Бекер: Поново видим ватру на Новаковом лицу!

Много критика морао је да истрпи Новак Ђоковић због слабијих партија протеклих годину дана, али на мастерсу у Риму поново је подсетио на своје најбоље дане.

Тенис 21.05.2017 | 15:00
Бекер: Поново видим ватру на Новаковом лицу!
Оно што су сви приметили јесте емоција коју је Новак испољио у полуфиналном мечу против Доминика Тима (6:1, 6.0). Поново стиснуте песнице, поново карактеристичан узвик после освојеног поена.

То је приметио и његов бивши тренер Борис Бекер, који на Твитеру оставио поруку: „После дуго времена видео сам поново ватру на Новаковом лицу“.

И то није био крај. Само један изгубљен гем у мечу натерао је Немца да се поново огласи: „Најбољи меч Ђоковића у овој години“.

Борис Бекер је поручио да се не отписује тако лако играч који има 14 гренд слем титула, те да с нестрпљењем очекује финални меч против Зверева, који је игра данас у 16 часова.

Чуо је Новак Ђоковић коментаре Бекера и донекле се сложио са бившим тренером.

„Победа против Тима јесте био мој најбољи меч у години, а најближи овој партији било је финале у Дохи против Ендија Марија. Борио сам се с формом, али на шљаци сам био добар. Осећао сам да подижем ново тениса, јер сам у Монте Карлу несрећно изгубио од Гофана, док је Надал у Мадриду био бољи. Тражио сам искру о којој Бекер прича. Заправо тражио сам баланс између ватре и смирености. Нашао сам га и сада сам срећан на терену“, рекао је Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вени вици

21.05.2017 16:27

Види да ништа не види

ОДГОВОРИТЕ