Мбапе - ни за 100.000.000!

"Килијан није на продају", поручују из Монака.

Фудбал 22.05.2017 | 10:30
Мбапе - ни за 100.000.000!
Главно фудбалско питање овог лета је - где ће Килијан Мбапе?

Не прође ни дан, а да се у неком од светских медија не појави име тинејџерске звезде Монака повезано с неким великим клубом. Није лако никоме, па ни челницима Кнежева који покушавају да се одбране од лешинара који би одмах желели младог нападача.

Потпредседник Монака Видим Васлијев послао је данас јасну поруку свим интересентима, посебно Реалу из Мадрида чији је тренер Зинедин Зидан велики љубитељ младог голгетера, да Мбапе не мора да напусти Кнежевину овог лета.

„Да се разумемо, Килијан Мбапе нема цену. Уколико пожели да оде, причаћемо. Да ли смо спремни да одбијемо 100.000.000 евра? Наравно, у то нико не треба да сумња“, каже Васлијев.

Први оперативац Монака каже да у клубу постоји јасан план за Мбапеа.

„Желимо да га задржимо бар још једну сезону како би могао да настави да напредује у својој игри и помогне нам да направимо још квалитетнији тим. Наша је жеља да Мбапе продужи уговор, то је сигурно, већ смо многим фудбалерима рекли да желимо да се договоримо с њима по завршетку сезоне. Тренутно смо фокусирани на фудбал, иначе не бисмо освојили шампионску титулу“, поручио је Видим Васиљев.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар