НБА: Јокић у суженој конкуренцији за двије награде!

Никола Јокић, центар Денвер Нагетса, налази се у суженој конкуренцији за Играча који је највише напредовао и најбољу асистенцију године, саопштила је НБА лига.

Кошарка 21.05.2017 | 12:00
НБА: Јокић у суженој конкуренцији за двије награде!
Репрезентативац Србије израстао је прошле сезоне у најбољег играча франшизе из Колорада, најавивши и још једном потврдивши огроман потенцијал – пошто је на 73 меча просечно бележио 16,7 поена, 9,8 скокова и 4,9 асистенција за нешто мање од 28 минута на паркету.

Осим Јоке, у конкуренцији за престижну награду остали су још и најбољи играч Милвоки Бакса Јанис Адетокумбо и 'петица' Јуте Џез Руди Гобер.

Двадесетдвогодишњи Сомборац могао би, у својој другој години у најјачој лиги света, да освоји и две награде јер је његов пâс иза леђа, преко главе такође ушао међу три најбоља, уз додавање Дрејмонда Грина из Голден Стејт Вориорса, односно проигравање Криса Пола из Лос Анђелес Клиперса.

Добитници ових признања, као и свих осталих годишњих награда, биће саопштени у 26. јуна уз директан пренос на телевизији ТНТ, а ви пожурите и гласајте на званичном сајту НБА лиге (нба.цом) за нашег Николу.

За Јокића можете гласати и на друштвеној мрежи Твитер, а све што је потребно да урадите јесте да пре његовог имена ставите #Ассистофтхеyеар, односно #Мостимпроведплаyер.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар