Сукоб на релацији власт опозиција

Вербални сукоб на релацији власт - опозиција не јењава. Премијерка Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да је опозиција неспособна и назвала је “политичком олупином”. Из опозиције узвраћају: реторика власти према политичким противницима одраз је њиховог страха због краја дугогодишње владавине.

Република Српска 19.05.2017 | 23:17
Сукоб на релацији власт опозиција
Премијерка Републике Српске жестоко се обрушила на опозицију. У камеру режимских медија јасно је поручила:

“Они су политичка олупина. То је група очајника која више нема шта да каже и прича.”

"Најмање право да држи морална предавања има особа која је једна од најодговорнијих што смо дотакли економско, политичко и морално дно у
Републици Српској", одговара у изјави за БН телевизију предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

“Она не зна да је немогуће да нешто буде јефтиније за 113% и да је немогуће продужити живот грађанима. Она је ту само обични пијун у рукама
Милорада Додика, која је одговорна за стање у коме се налази. Најлакше је то све негирати, а немати храбрости и снаге да се суочи са истином која је изузетно жестока и болна. Ово је крај и они то знају и зато се примитивно и бахато обрушавају према политичким неистомишљеницима. То показује шта су и ко су. И сад кад видимо ко нас је водио свих ових година, добро је да смо уопште живи. “

Рјечник којим се служи Цвијановићева је примитиван, поручује лидер НДП-а Драган Чавић.

БН телевизија

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

БОБА

19.05.2017 21:40

САМО ЧАВА МОЖЕ ПАРИРАТИ ДОДИКУ КАД ЈЕ ОН БИО ПРЕДСЈЕДНИК БИЛА СУ НАЈТЕЖА ВРЕМЕНА ОН ИМА ИСКУСТВО ДОБАР ЕКОНОМИСТА ПРАТИ СВЕ ОН ЈЕДИНИ МОЖЕ СТАТИ НА ЦРТУ ДОДИКУ ЗНАЧИ БИВШИ И САДАШЊИ ПРЕДСЈЕДНИК ,ЧАВИЋ ШТО ЈЕ ГОД ИЗГОВОРИО ЈЕ ТАЧНО КО НЕ ЋЕ ДА ЗНА ОНДА ЈЕ ТЕШКИ ПРОФИТЕР ИЛИ КРИМИНАЛАЦ .ПОЗДРАВ ЧАВИЋУ ОН ВОЛИ БАЊА ЛУКУ А ДОДИК БЕОГРАД КАО ЈА САМ ТУ АЛИ МОЈ ЈЕ БЕОГРАД ПА ВИ ПРЕСУДИТЕ ШТА МИ ИМАМО ОД ТОГА ПО НАВОДНИКЕ ЊЕГОВЕ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пијун

20.05.2017 06:09

Е мој цава,па ти си и додика ставио за предс владе

Name

Лео

19.05.2017 22:02

А како је то она онда јос премијер, а не ти??????? Хоцес да ја казем? Па зато сто марод немозес преварити, јер исти зна да га доцекати мозе само горе. Знас кад цес ти бити један од знацајнијих министара или премијер у РС? Једино ако ти у Додикпвој влади сам Додик то дозволи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

20.05.2017 06:17

Е мој супогљави Лео,ти си успавани црвени Кмер.Па сад је понизење у РС бити Премијер,јер он треба по занимању да буде Будала која стоји оред вратима Додика и цека наедјења.Па зар си ти тилико слијеп и толико волис тај Коров или си исти као они па невидис да је РС досла до дна,да горе никад било није нити це бити.За сво то стање бас је крив твој Предсједник и та незнам дали је муско или зенско или несто треце Премијерка.То сто су они урадили теско це ико исправити.

Name

Лео

20.05.2017 06:38

Не будали

Name

Хе хе

19.05.2017 22:06

Ружица си билааа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко нас води

19.05.2017 22:28

Ко нас води,добро нису почели убједјивати народ да смо богатији од САД.Питам се само колико бирачког тјела Снсд-а стварно вјерује њиховим причама а колико је свјесно насе економске и моралне пропасти?!Ови сто су свјесни насе пропасти су најкривљи за све сто се десава,размисљају само о плати а не размисљају о томе да управо оваквим понасањем Снсд-а це брзо доћи вријеме када ту плату неце никако примати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цорба

20.05.2017 03:02

Страх öд вас а јесте Јаки зељка је у праву нема КО срусит власти ви сте нула. Једино ван остало лапрдат

ОДГОВОРИТЕ
Name

доменгини

20.05.2017 04:14

Од идуце године нецете бити ни опозиција са тим "комби"странкама а узимали сте народне паре као да сте апсолутна вецина..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

20.05.2017 05:42

Исти сте ви сви сто се задњих 20 год вртите на политцкој сцени РС. На западу не би моги бити ни пословодја у фабрици воде а камоли у политици

ОДГОВОРИТЕ
Name

медју нама

20.05.2017 05:45

Зеки, па Ви сте 113 гради помјерени на оси разума. Сва среца да вам је реторика јаца страна..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

20.05.2017 06:14

Није она далеко од истине. Нема нико капацитет и снагу било шта да промијени. Шта год да покушате Баја вас спусти на землху. Немоћни сте , нама само господ Бог може помоћи.

ОДГОВОРИТЕ