Надал: Ништа, идем на пецање или голф - то је то!

Рафаел Надал рекао је после пораза од Доминика Тима у четвртини финала Рима да је потпуно нормално да дође дан када се не осећа перфектно.

Тенис 20.05.2017 | 07:30
Надал: Ништа, идем на пецање или голф - то је то!
"Потпуно је нормално да се једног дана не осећате перфектно. Још ако немате среће тог дана, а противник игра невероватно... Сутра ћу већ бити на Маљорци – пецаћу или играти голф, или нешто треће. То је то. Био је бољи од мене овог поподнева и заслужено је тријумфовао", рекао је Надал.

Млади Аустријанац потврдио је огроман потенцијал победом на 'краљем шљаке' у два сета, наневши му први пораз после титула у Монте Карлу, Барселони и Мадриду.

Шпанца сада очекују припреме за његов омиљени Гренд Слем и поход на јубиларни десети трофеј на Ролан Гаросу.

"НИкада нисам играо Монте Карло, Барселону или Рим тако да им приступам као припремама за нешто што следи. Сваки турнир ми доноси посебне емоције, сваки турнир ми је важан, па сходно томе не могу их сматрати припремним. Нисам играо онако како умем, а играо сам баш доста у последње време. Мадрид, па Рим, после титула у Монте Карлу и Барселони... Није нимало лако играти на истом нивоу током четири недеље. Сада ћу се мало одморити, задовољан сам својим партијама, сматрам да сам заслужио, а од понедељка, уторка следе припреме за Париз", закључио је Рафа.

У другом полуфиналу у главном граду Италије играће Џон Изнер и Александер Зверев.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар