Конор Мегрегор је пристао, чека се Флојд Мејведер!

За корак смо ближи још једној мегаборби!

Остали спортови 21.05.2017 | 15:30
Конор Мегрегор је пристао, чека се Флојд Мејведер!
Чини се да је ово време великих бојева. У рингу, на сву срећу. Након Ентонија Џошуе иВладимира Кличка дошао је ред и на Флојда Мејведера јуниора и Конора Мекгрегора.

Преговори трају већ више од годину дана, изјаве се периодично појављују из оба табора, али још није било озбиљнијег позитивног сигнала. Све до сада! Јер огласио се први човек УФЦ-а (Ултимате Фигтинг Цхампионсхип), Дена Вајт рекавши да је његов борац спреман "ко пушка".

"Конор је потписао уговор за борбу, он је пристао и сада чекамо другу страну. И даље не могу да тврдим да је борба договорена 100 посто, али је барем пола посла урађено. Сада је на потезу Флојд Мејведер и његов тим", јасан је Вајт.

Он је уједно коначно појаснио да је Мекгрегор пристао да се борба одвија по правилима професионалног бокса, иако је он пре свега ММА борац. Боксерске рукавице је навукао последњи пут када је иамо 10 година, а спреман је да изађе на мегдан можда и најбољем боксеру свих времену. Човека који је завршио каријеру са 49 победе и без пораза. Храбро и лудо у исто време, али Ирац је човек који воли изазове, али и велику лову која је загарантована за меч са Американцем.

Слично логиком води се и Мејведер који је рекао да за поврата у ринг тражи чак100.000.000 долара! За сада се само зна да ће се борба одржати у Калифоррнији где је Мекгрегор добио дозволу.

Извор: моззартспорт

фото: ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар