Моника Белучи плијени љепотом

Моника Белучи показала је своју непролазну љепоту и елеганцију првог дана на Филмском фестивалу у Кану.

Забава 17.05.2017 | 15:47
Моника Белучи плијени љепотом
Заносна италијанска глумица (52) изабрана је за домаћина овогодишњег Канског фестивала,и од самог почетка плијени својим изгледом. Она је данас присуствовала конференцији пред вечерашње свечано отварање које ће она водити.

Моника је на себи имала елегантан црни комбинезон и високе потпетице и са ње нико није могао да скине поглед.

Поред ње, још једна европска глумица била је звезда данас у Кану. Ради се о француској филмској звезди Марион Котијар, која у Кану промовише свој нови филм Исмаел'с Гхостс.



Славна оскаровка у марту је добила друго дијете, а за ову прилику на себи је имала необичну широку хаљину и фармерице.

Пројекцијом филма "Исмаел'с Гхост" француског редитеља Арноа Деплешена вечерас ће бити отворен 70. Кански фестивал, који траје до 28. маја, а за Златну палму надметаће се 19 остварења.

Најбољи филм одабраће жири у саставу: шпански редитељ Педро Алмодовар (председник), глумци Вил Смит, Џесика Честејн, Ањес Жауи, Фан Бингбинг, редитељи Паоло Сорентино, Марен Аде, Парк Чан-Вок и француско-либански композитор Габријел Јаред.



Ова година ће бити једна од успјешнијих када је у питању представљање српске кинематографије на Канском филмском фестивалу - биће приказано осам филмова и потписан Уговор о сарадњи између Француске и Србије, најавио је Филмски центар Србије.

У оквиру програма "АЦИД ТРИП" биће приказано седам српских остварења, док је у званични програм "Кан класик" уврштен филм "Скупљачи перја" (1967) Александра Петровића, који се нашао у селекцији 16 филмова од 1946. до 1992. године "који су стварали историју канског фестивала".

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Додо

17.05.2017 14:55

А њемања, њега нико не зове. Ајд макар се не мора купат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

17.05.2017 18:47

Ех Моника њези а *ика, а јос иБелуци у њој љепота , цуци'...

Name

***

17.05.2017 18:48

Сад Немања другу , гања'...

Name

блбл

17.05.2017 21:25

Вала и није нека лепотица

ОДГОВОРИТЕ