Кејт Мос снима документарац о Џорџу Мајклу

Британска манекенка Кејт Мос снимиће документарни филм о животу свог преминулог пријатеља Џорџа Мајкла. Остварење које носи назив "Фреедом" снима се управо у кући те велике музичке звезде.

Забава 15.05.2017 | 09:18
Кејт Мос снима документарац о Џорџу Мајклу
Кејт и Мајкл били су дугогодишњи пријатељи, а по медијима су често кружиле приче да су њихове баште повезане тајним пролазом, пише Ел.

Манекенка је протеклих дана виђена са камерманима испред Џорџове куће током снимања филма, који ће се звати Феедом (Слобода). Идеја за филм наводно је настала пре музичареве смрти у децембру прошле године.

Иако је позната по раду испред камере, Мосова ће у овом случају бити главна иза камере. Филм би требало да се емитује у Уједињеном Краљевству крајем године, у којем ће се, између осталог, приказати и снимци са његовог последњег наступа.

„Кејт и Џорџ су били пријатељи годинама и врло добро су се знали. Снимање код његове куће би дало увид обожаваоцима у Мајклов живот какав досад нису имали. Кејт ретко када даје интервјуе, поготово пред камерама, али је према овом пројекту врло страствена“, рекао је извор близак манекенки.

РТС
фото: Интернет

Коментари / 0

Оставите коментар