Папа сумња у указања Госпе?

Папа Фрањо изразио је озбиљне сумње око свакодневних указања Госпе у Међугорју гдје пристиже милион ходочасника годишње, преноси француска новинска агенција АФП.

Свијет 14.05.2017 | 11:04
Папа сумња у указања Госпе?
У јуну 1981. шесторо дјеце и младих испричало је да су свједочили указању Госпе у Међугорју.
Она се, наводно, данас појављује свакодневно некима од тих свједока, сада одраслих.

"Жена која им се указује није Исусова мајка", рекао је Папа у авиону којим се у суботу враћао из Португала гдје је прогласио светима двоје од троје пастира који су испричали да су видјели Госпу 1917. у Фатими.

Папа је споменуо истрагу у току у Цркви која је изнијела "сумње" у наводна садашња указања у Међугорју.

"Ја сам лично злочестији, више волим Мадону мајку, нашу мајку, а не Мадону водитељку одјељења која шаље поруке сваког дана. Та жена није Исусова мајка", изјавио је он.

"Та наводна указања немају неки значај, то је моје лично мишљење. Јасно је, па ко мисли да би Госпа рекла: 'дођите сутра у толико и толико сати и ја ћу рећи поруку том и том видиоцу'?", нагласио је он.

"О првим указањима, онима дјеце, истрага каже, више мање, да треба наставити истраживати око тога", рекао је он. Истакао је да се не може занијекати "духовни и пасторални" феномен ходочасника који проналазе вјеру на том мјесту.

Извор: агенције

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

србин

14.05.2017 09:24

Људи 21 је вијек,какав бог какви бакраци.Засто допустате да вас лазу и праве овцама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

14.05.2017 12:43

Како су нас "латини" навукли!!Прије рата серија"Просјаци и синови" показивала да је био богат онај ко у западној Херцеговини има два просјачка штапа пред кућом јер су због усташтва били кажњени а сада држе сва представништава за БиХ а Срби из БиХ и Бошњаци из БиХ су постали "просјаци" !!

Name

нн

14.05.2017 09:39

Бизнис Фрањо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

14.05.2017 10:07

Наравно да сумња! Сећам се тога, нисам био толико мали да не памтим. Објављено је и име девојке која је ухапшена јер се "указала" неким клинцима. Признала је и оптужена за узнемиравање јавности. Мислим да је добила око две године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФРАНЦУЗ

14.05.2017 10:10

Дјецу хитно под детектор лази а и папа Фрањи исто па да видимо :) ... Постоје модерне технологије за то .. поздрав свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кукиц

14.05.2017 10:36

Папа је је језуита зна он како долазе те визије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрсиц

14.05.2017 11:48

Да ли се указује или не то висе није вазно.Вазно је да се људи окупљају са добрим намјерама.Некако Вам овај Папа пасе.И његово це проци.Изгледа као да је у Кремљу одрастао.Види се да је редовно слусао радио Москву сесдесетих и седамдесетих година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Највеци криминал

14.05.2017 12:40

Оде један од вецих криминала у Европи.Оцес опрост.Ок.Удји само у бајту. На енглеском 5 еура,на свахилију 10 еура,само јос и арапи са сазнају ето и њих па це бити и на арапском.Као цевапе да продају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купус

14.05.2017 19:43

Ста јос треба да се указе,приказе.Нема од тога ниста само глупе прице.Људи има вјерника или невјерника.Они који виде смисао зивота и природу разна створења око себе и радују се зивоту слицно као дјеца они осјете да има створитељ. И они који су негативни као препаметни и мозес их слагат да це се овај мој коментар за милион година претворит у неки роман онако сам од себе.А и да се претвори .,промјени опет сам га ја написао. :]

ОДГОВОРИТЕ