Нинковићева порука Звезди и Партизану...

Џаба титуле ако не могу ништа да ураде у Европи! “Чему онда смисао тих титула?“, пита се некадашњи репрезентативац.

Фудбал 14.05.2017 | 23:45
Нинковићева порука Звезди и Партизану...
Била је то генерација која је искуством и квалитетом обећавала европску авантуру која се не би сврстала само у категорију излета. Али Милош Нинковић, Ненад Милијаш, Нејц Печник, Драган Мрђа и остатак екипе која је под Славишом Стојановићем прекинула шестогодишњи пост Црвене звезде нису дочекали Европу. Гафови управе коштали су их сна да барем покушају. А без Европе - каже Нинковић у разговору за Курир - фудбал у Србији ничему не вреди.

"На крају крајева, џаба титуле и Звезди и Партизану ако не могу ништа да ураде у Европи. Чему онда смисао тих титула", закључио је Нинковић интервју за Курир.

А како је до те реченице уопште дошло? Кренуло је причом на тему гласина да је у Србији малтене свака утакмица намештена.

"Тужно је што у Србији свако може да каже у јавности шта хоће, без икаквих доказа, а да за то не одговара", коментарише Нинковић и додаје.

"Свашта се ради у спорту, али ми мало претерујемо... Мене је то највише и нервирало док сам био у Звезди. Свака утакмица Звезде или Партизана, а нарочито Звезде, била је намештена. Ако добијемо намештена је, а ако изгубимо онда је све нормално. Мени су лично смешне приче да премијер намешта неком титуле. Човек не зна где му је глава, милион проблема у држави, сад ће још да се бави фудбалом и да неком намешта титуле".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар