Сели се: Ана напушта Србију

Ана Кокић је толико одушевљена Турском да се распитивала о ценама станова у Алањи. . .

Србија 13.05.2017 | 21:52
Сели се: Ана напушта Србију
Певачица је више пута пословно ишла у Турску, а сада је почела да се занима и за живот тамо.

"Ово је већ друга година заредом да Ана одлази у Турску како би снимила спот. Много јој се свидела дестинација на којој је снимала и драго јој је што су је Турци добро прихватили. Иначе, у овој земљи је случај да се Турци добро распитају ко снима на њиховој територији, а Ана је што због своје лепоте, што због непосредности одмах освојила симпатије многих", рекао је извор.

Будући да певачица нема проблем са селидбама и да је навикла да са супругом, успешним ватерполистом Николом Рађеном, путује и живи у свету, и те како јој се свидела идеја коју јој је дао пријатељ да размисли о куповини стана. Како сазнајемо, одмах је позвала Николу, који се сложио да би могли у будућности да купе стан управо у Турској.

"Никола ће све док не заврши сезону у румунском клубу, бити ван граница Србије. Међутим, када буде дошао, одмах ће се са Аном бацити у потрагу за добром некретнином. Битно им је и да стан буде удобан, али и простран како би њихове ћеркице када порасту имале довољно места", објашњава извор.

Никола Ани увек пружа максималну подршку, а тако је било и овај пут када је одлучила да сними спот у Турској. Екипа која је радила нови спот и те како је задовољна, а Ана пресрећна што су се још једном добро уклопили.

(Информер.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сарма Халва и Баклава нису за Сабана

13.05.2017 22:52

Таман у Турској мањка оваквих,она би могла да удари контру тј да наше пјесме препјева на Турском као сто наше обрађују Турске пјесме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

14.05.2017 07:35

Ево већ плачем...

ОДГОВОРИТЕ