Дају ми новац да размазим сина!

За разлику од већине других девојака које се баве овим послом како би могле да уживају у луксузном животу, Саманта се труди да свом сину јединцу омогући живот достојан богаташа

Свијет 13.05.2017 | 18:24
Дају ми новац да размазим сина!
Тридесетогодишња Саманта ради као ескорт дама у једној агенцији која спаја атрактивне младе девојке са старијим и имућним мушкарцима.

Како каже, то ради због свог шестогодишњег сина, а једном приликом је чак унајмила цео забавни парк да би њен мезимац могао да се забавља.

Саманту не брине да би тако могла да га размази.

"Желим да му детињство учиним незаборавним. Не води ништа другачији живот од друге деце са којом иде у школу. Једна од најчешћих заблуда је то што људи мисле да се девојке баве овим послом ради новца и поклона, али није увек тако. Наравно, сигурна има и таквих", рекла је.

Она истиче да је запослена пуно радно време и да може сина да издржава и без спонзора. Њена породица и отац детета знају чиме се она бави, али се њиховим мишљењем не замара јер је, како каже, одрасла жена и не ради ништа незаконито.

"Моје главно правило је да нема секса. То је вероватно и разлог зашто ме многи мушкарци заобилазе, али мени то не смета. Једном ће се наћи онај прави и ја ћу га задржати."

Свог тренутног клијента Џима зове “татица“, а упознали су се пре годину и по. Каже да је прави џентлмен, али да још увек нису били интимни. Саманта додаје да тренутно још увек нема планове да с њим ступи у сексуалне односе.

"Он нема проблем са тим или се за то побрине на неком другом месту, мени то не смета. Не жели свако секс", каже Саманта додајући да неки мушкарци траже искључиво пријатељство, али да има оних који желе искрено да јој помогну.

"Свима је потребан новац, свет тако функционише."

Коментари / 0

Оставите коментар