Драма: Пјевача напао крокодил

Фолк певачу Синану Сакићу одмор на Тајланду неће остати у лепом сећању.

Србија 13.05.2017 | 15:28
Драма: Пјевача напао крокодил
Наиме, он је у јануару одлучио да себе и супругу Сабину после новогодишњих празника части путовање у овај тропски рај.

Одмах по доласку на југ Тајланда схватили су да су само неколико дана пре тај крај погодиле јаке тропске олује, те да је већи део региона мање или више поплављен.

"Пошто на великом броју плажа није било купања, дане су проводили у шетњи. Једнога дана Сабину је заболела глава и Синан је кренуо сам у обилазак града. Тако је дошао и до једног парка са језером, и сео да се одмори. Одједном, видео је како му група људи удаљена педесетак метара маше и виче нешто. Пошто у Тајланду последњих година има доста туриста из наших крајева, мислио је да су га препознали и да га поздрављају, па је њима почео да маше", рекао је за "Ало!" извор близак певачу о инциденту у којем је умало изгубио живот, и наставио драматичну причу:

"У том тренутку чуо је како нешто шушти поред њега, окренуо се и сусрео са једним од најстрашнијих призора у животу. На само неколико метара од Синана стајао је највећи крокодил којег је икада видео. Право чудовиште! Имао је бар пет метара дужине. Ноге су му се одсекле у тренутку и мислио је да је са њим готово. Али кад је кренуо ка њему, као да је добио неку чудну снагу, у три скока се успео на џип који се нашао у близини, док је крокодил уместо његове ноге загризао гуму од возила. Угриз је био толико јак да се гума избушила. Ко зна шта би са њим било да се џип није нашао у близини", препричао је пријатељ, а додатно појашњење дао је Синан и рекао да возило ипак није било ту случајно.



"Испоставило се да су крокодили, нијх више од десет, побегли из зоолошког врта током поплава и да џип припада ватрогасцима који су кренули да помогну да се ове страшне животиње нађу. Убрзо су и они стигли, али је крокодил побегао када је видео велики број људи. Рекли су ми да имам среће јер је био много гладан, чим је дошао до мене", појаснио је Сакић, који ће ипак поново посетити ову тропску земљу.

"Па шта ако ме је напао? Колике су шансе да се понови то? Мислим да сам судбински одужио дуг и да сад могу само лепе ствари да доживим тамо. Чак размишљам да, ако ми обавезе дозволе, одем тамо и пре концерта на Ташу 3. јуна и снимим и један спот. Али о том - потом", закључио је певач, који ће се пети пут дружити са публиком за четири недеље, а за његов концерт влада огромно интересовање јер је од последњег спектакла прошло осам година.

(Блиц онлине)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Перица

13.05.2017 14:55

Шта зна он шта је крокодил!? Кад се нашмрче од жабе му се учини крокодил

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

13.05.2017 18:50

Браво....xаxаxа

Name

вв

14.05.2017 07:18

Да није он надрогиран напао крокодила??

Name

Дзоса

13.05.2017 15:19

Да је знао крокодил да је Синан одустао би....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАУДА

13.05.2017 18:51

ДА ДА . XАXААААXА

Name

Перо

13.05.2017 18:07

Стас тамо несретнице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

13.05.2017 18:45

Хахаха, Ја сам цуо да је Синан кад је видио крокодила викнуо СТА ЈЕ ЛАКОСТА,Који ти је мој!!!

ОДГОВОРИТЕ