Марку запаљен аутомобил

Певач Марко Булат шокирао је своје пратиоце на друштвеним мрежама када је објавио видео снимак и фотографије запаљеног аутомобила.

Забава 13.05.2017 | 12:32
Марку запаљен аутомобил
На снимцима се види да је возило потпуно уништено, а значајну штету претрпела су и два аутомобила која су се налазила поред.

- Запаљен ауто јутрос око пет... душмани не спавају. Замолио бих органе реда да овај пут нешто предузму. Добро јутро Србијо мајко - написао је Булат на Фејсбуку. Он је у изјави за "Пулсонлине" открио како је сазнао да му је изгорео аутомобил - прочитајте ОВДЕ.

Из полиције за "Блиц" кажу да им је јутрос у 5:15 пријављено да је на паркингу у Булевару Зорана Ђинђића у пожару изгорео "ауди А4", а да су још два возила, "фиат типо" и "фиат стило", оштећена. Урађен је увиђај, али за сада не могу да прецизирају узрок пожара, ни да ли је подметнут јер је потребно урадити још нека вештачења.



Булатова супруга Марија на свом профилу на Фејсбуку изнела је тврдње да се ради о намерно изазваном пожару.



- У априлу 2016. године, у ноћи мог ембриотрансфера (вантелесне оплодње која није успела) мом супругу је у глуво доба ноћи испред наше зграде на Новом Београду украден аутомобил. Крађу смо пријавили и до данас нас нико није контактирао поводом тога. Септембар исте године, ноћ када сазнајемо да постајемо родитељи смешта нам се афера кокаин којом је цела моја породица била у опасности! Пуштам да пси лају, а каравани да пролазе јер беба коју сам носила је била изнад свега! Јуче све новине објављују рођење нашег детета и ево... Пре два сата на истом нашем паркингу је запаљен наш породични аутомобил са све дечијим колицима унутра, у време док дојим своју бебу! Полиција је извршила увиђај и недвосмислено потвдила да се ради о намерно изазваном пожару! Пи*ко несрећна, шта је следеће? Дођи, изађи, кажи! Да ли ће бар полиција обавити шта треба? Или је ово ипак само Србија - написала је она.

Иначе, Булат је недавно прошао кроз животну драму, пошто је са супругом Маријом у фебруару добио ћерку која је рођена у 27 недељи трудноће. Тек пре неколико дана они су девојчицу којој су дали име Доротеа довели кући, након што је два и по месеца провела у инкубатору. Он је недавно објавио потресну фотографију ћеркице - погледајте ОВДЕ.

Подсетимо, Марко Булат нашао се у центру скандала када је његова супруга у септембру прошле године ухапшена док је из поштанског сандучета узимала пакетић са кокаином, који су јој донела двојица дилера. Она је признала кривицу, па је осуђена на условну казну затвора у трајању од три месеца, коју ће одслужити ако у року од годину дана изврши ново кривично дело.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

уз дужно поштовање

13.05.2017 17:45

Никад чуо за овог анонимуса, данас се и такви проглашавају некаквим познатим особама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нико и Неко

14.05.2017 05:37

Ниси ниста ни пропустио.

Name

Познат

14.05.2017 08:35

Момак мисли да зна пјевати а само крекеће појма нема. Али имао је бурну прошлост у подземљу по Београду па му се изгледа то сад враћа или измирују дугови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзони

14.05.2017 12:29

Идиоте пакосни,гледај себе,невјероватно колико себи дајемо за право да улазимо у тудје зивоте!?!?!?