Вратимо се породици и љубави

Након шест година паузе, на музичку сцену са новим синглом “Загрљај” вратио се један од наших најбољих музичара и интерпретатора, Саша Васић. Своју пјесму представио је у Београду пред многобројним пријатељима, познатим музичарима и медијима, који су уједно с њим прославили и 25 година дугу каријеру.


 

Забава 13.05.2017 | 10:01
Вратимо се породици и љубави
– Чекао сам добру ствар, нисам хтио да се појављујем по сваку цијену. Највећа побједа је што имам пријатеље око себе, који су уз мене толико година. Јако сам срећан што сам овдје – обратио се Саша својој публици на почетку мини концерта, где је пјевао са својим бедном пјесме које су обиљежиле његову каријеру.

Након прве песме “Једина”, с којом је започео концерт, а која му је отворила даљи музички пут, ређале су се добро познате нумере: “Живот си ми дала ти”, “Кад жена плаче”, “Ти си она права жена” , његова омиљена песма “Кад дођеш ти”… Атмосфера у клубу је била пуна позитивних емоција, а најбоље се осјетила када су се зачули први такти песме “Није знала”.

Окупљенима је тада Саша препустио пјевање рефрена, који су сви прихватили и запјевали хорски једну од његових најпознатијих балада.

Нови сингл “Заграљај” на најљепши начин слави љубав, пријатељство и породицу као најважније животне вриједности.

– Говори о загрљају, љубави, породици, пријатељима. То је порука, да се вратимо породици, пријатељима, вратимо се љубави јер смо отишли ни ја сам не знам гдје више, за Телеграф.рс започео је причу Саша и поручио “грлите се, волите се. Једино што може да нас спасе то је загрљај.”

Иако се могло очекивати да ће Саша зе представљање одабрати баладу, “Загрљај” је у прољетњем поп ритму. На новом албуму наћи ће се и две баладе, али ће имати више оваквих модернијих и бржих пјесама.



Шта си пропустио за ових неколико протеклих година?

– Веруј ми, ништа. Толико сам уживао у тих шест година. Бавио сам се породицом, разним стварима и заиста ми је било супер. Није да ништа не радим у музици, радио сам нон-стоп само што нисам био толико у медијима. Нисам имао ново ништа да кажем.

Да ли си икада размишљао да пређеш на “тамну страну” музике, уноснију?

– Никада. Ове године пуним 50 година. И на почетку моје каријере никада нисам правио компромисе, нисам направио никакав преседан што се тиче музике. Било би глупо да под старе дане то радим.



За 25 година шта ти је остало најупечатљивије?

– Има много тога. Предивни концерти свуда по цијелој Србији. То ми је нешто највеће и најљепше. И наравно пјесме које стоје иза мене, и које се и дан-данас слушају од прије 20 година.



Пјесма “Загрљај” је најава почетка изласка новог албума, кога можемо да очекујемо крајем године, с којим започиње заједничку сарадњу са кућом Менарт.

За пјесму “Загрљај“ стихове је написао Растко Аксентијевић, музику Саша Васић, а аранжмане потписују оба аутора. Премијерно је пуштен и спот “Загрљај“ чији аутор је Ђорђе Новаковић, а снимљен је на дивним локацијама Зорнића куће.



(Телеграф)




 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

кмкок

13.05.2017 11:49

Ако је тип?

ОДГОВОРИТЕ