Бајерн доводи Кинеза због 300.000.000 седмично!

Шампион Немачке три корака испред свих!

Фудбал 15.05.2017 | 10:30
Бајерн доводи Кинеза због 300.000.000 седмично!
Доминација у Немачкој више није занимљива Бајерну. Минхенски великан је светлосним годинама испред конкуренције и то не само на фудбалском терену већ и ван њега. За Баварце кажу да су чудан народ, али да имају смисао за бизнис и да су мајстори за штанцање лове сведочи и план који је скован на Алијанц Арени.

Бајерн хоће Кинеза. Тачније, Баварци желе да доведу кинеског фудбалера који би конкурисао сваког викенда за први тим код Карла Анћелотија. Тај план прокламовао је председник шампиона Немачке Ули Хенес и итекако има смисла.

“Кинези су нови на маркетиншком тржишту пошто је њихов председник одлучио да фудбал треба да постане национални спорт број један. Такође, фудбал ће бити постављен као приоритет у свим основним школама у Кини. Ми смо тамо саградили четири Бајернове фудбалске академије и наша филозофија је да ћемо имати једног Кинеза у првом тиму у догледно време. То ће повећати интереосвање за Бајерном на Далеком истоку”, истакао је Хенес у интевјуу за швајцарски Блик.

Посебно је импресиван план по којем Баварци намеравају да зараде милионе на само једном кинеском играчу и то тако што би га довели у свој клуб.

“Ако бисмо играли утакмицу у суботу у 14 часова по нашем времену, то је онда прајм тајм у Шангају или Пекингу. Тада ће 300.000.000 кинеских навијача гледати на Ајфону уживо утакмицу Бајерна за коју ће платити по један евро. Можете ли да замислите шта то значи за нас?”, упитао је Хенес новинаре.

Нама је јасно, капа доле за Баварце.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар