Исповијест Стефана Јовића...

Имао сам болове и када ходам, после Будућности сам једва устао из кревета! Репрезентативни плејмејкер открива кроз шта је све пролазио у најтежим тренуцима у овој сезони.

Кошарка 15.05.2017 | 14:30
Исповијест Стефана Јовића...
Кошаркаши Црвене звезде у најважнијим биткама ове сезоне нису могли да рачунају наСтефана Јовића. Репрезентативни плејмејкер је због хроничне повреде леђа пропустио финиш лигашког дела Евролиге, као и борбу за трофеј на Јадрану, што је значајно отежало пут црвено-белима и вероватно било пресудно у борби за ТОП 8.

Ипак, најтеже вероватно било Јовићу, који није могао да помогне својим саиграчима, неколико пута је покушавао да се врати на терен, али није успео, па је отишао за Минхен где је коначно решио све своје проблеме.

„Мој последњи, очајнички трзај, био је у полуфиналу против Будућности у Погорици. Слично је урадио и Мајк Цирбес у серији против Цедевите. Покушао сам да изађем на терен, да урадим макар мало и помогнем. Издржао сам неколико минута, али када су се леђа охладила, све се окренуло. Имао сам јаке болове и тада сам морао да кажем тренеру Радоњићу да имам проблема чак и када ходам. Као и да је бол све јача. Све је кулминирало дан касније, кјада сам једва устао из кревета и дошао на доручак. Тада је било јасно да после сваког озбиљнијег напора не могу да се крећем, а камоли нешто друго“, рекао је Јовић за Журнал.

Терапије које су до тада биле прописане нису уродиле плодом.

„Не желим да умањујем стручност наших доктора. Учинили су све и имали су важну улогу. Хвала им на свему, али одлука да идем у Немачку је била права ствар. Тамо су за кратко време, истина уз велики број ињекција, успели да реше мој проблем. Ту сам се доста консултовао са Владимиром Лучићем, пошто је и он имао проблема са леђима. Он ми је тада рекао, да од када је дошао у Бајерн, није пропустио ниједан тренинг, нити меч. И да од када спроводи терапију, леђа су му супер. Након тога и ја сам дефинитивно пресекао. Нисам више имао шта да изгубим. Морао сам мало и да ризикујем. Али, све ке испало како треба и сад сам поново на терену“, додао је Јовић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар