Месијева импозантна колекција!

За рукав је вукао само Зидана, ту су и Недвед, Тоти, Лам, Анри. . . Али нема Роналда! Фотографија за памћење!

Фудбал 11.05.2017 | 21:00
Месијева импозантна колекција!
Није само до броја, већ и до тога што је скоро сваки аутентичан, знојем натопљен на терену. Сви они у једном тренутку налетели су на Лионела Месија. И већина их је погнуте главе напустила терен. Али то је и најмање битно, јер порази су саставни део спорта. Исто колико и победе. Колико и поштовање противника. А ваљда баш овај последњи сегмет фудбалске игре, нагнао је Барселониног аса да у својој резиденцији оформи једну од импресивнијих колекција дресова.

Само да набројимо неке од главних звезда у Месијевој соби успомена: Тијери Анри, Раул, Икер Касиљас, Франческо Тоти, Павел Недвед, Филип Лам, Серхио Агуеро, Јаја Туре. Има ту и нешто мање звучних имена попут Јусефа ел Арабија, те Ћабија Пријета, Мануела Ланцинија,Ернана Ламбертија... Наравно, од саиграча Сеск Фабрегас, Ђерар Пике, Дани Алвес, Луис Суарез... Земљака колико волиш: од Дијега Милита, преко Анхела ди Марије до Пабла Аимара...

"Не тражим никад дресове, али ако има неког Аргентинца на терену - заменим се са Аргентинцем. Ако не, мењам се са оним ко мене пита. Не идем по терену да вучем неког за рукав. Урадио сам то једном додуше... Питао сам Зинедина Зидана", присећао се раније Меси.

Поред Аргентинаца, ту су и Французи, Италијани, Шпанци, Холанђани, Уругвајци, Мексиканци, Немци, фудбалери из Обале Слоноваче, Гвинеје, Португалије... Занимљиво нико из Енглеске. А колико видимо ни из Србије мада је то много мање чудно.

Много мање него одсуство дреса Месијевог јединог правог ривала - Кристијана Роналда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар