Милан опет у врху Европе за четири године?!

Тако обећава десна рука Кинеза. . . Нови власници обећали значајне инвестиције.

Фудбал 10.05.2017 | 14:30
Милан опет у врху Европе за четири године?!
Откако је Силвио Берлускони предао власничке кључеве Милана кинеским бизнисменима, славни клуб делује још слабије него под његовом командом последњих година...

Од доласка Кинеза на чело клуба, Милан је освојио само два бода. Против Интера у последњем секунду меча и на гостовању слабашном Кротонеу. Док је поражен од Емполија и Роме. Не баш најбољи почетак нових власника...

Истина за вољу, они се и не могу кривити јер су тек дошли и затекли лоше стање. Зато обећавају да ће инвестицијама подичи Милан у сам врх италијанског и европског фудбала.

„Имамо јасан план. Власници су одлучили да направе значајне инвестиције и постоји велика воља да се Милан врати у ЕВропу. Желимо да опет будемо конкурентни на највишем нивоу европског фудбала и верујемо да ћемо успети у тому за четири године“, каже генерални директор Марко Фасоне, који је десна рока нових власника.

Оно што највише брине навијаче Милана је статус Ђанлуиђија Донаруме јер се Мино Рајолатруди да га одведе из клуба.

„Донарума је важан играч за нас, желимо да остане и уверени смо да ће остати још дуго са нама“, рекао је Фасоне.  

Директор је потврдио поверење у тренера Монтелу којем не иде најбоље у финишу сезоне.

„Што се Монтеле тиче, делим поверење које нови власници имају у њега. Биће наш тренер и наредне сезоне. сада нам је приоритет да продужимо уговоре са неким играчима“.

Очекује се да Милан доведе значајна појачања. Најчешће се помињу имена ФранкаКесија из Аталанте и Сеска Фабрегаса из Челсија.

„Кеси је једна од наших жеља, али о њему ће причати на крају сезоне јер смо фокусирани на преостале три утакмице у сезони. Фабрегас је добар играч, али и о њему ћемо причати када се првенство заврши“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар