Губитак бебе, а замало и живота

Водитељка Леа Киш отворила је душу и по први пут причала о најтежем периоду живота. Давне 1999. године њена трудноћа се закомпликовала, при чему је морала хитно у болницу.

Свијет 08.05.2017 | 20:50
Губитак бебе, а замало и живота
"Вест о трудноћи Момчило (супруг Лее Киш,прим.аут) и ја дочекали смо са великим одушевљењем, све је почело добро, међутим, због великог стреса који смо тада сви проживљавали, бомбардовања које је било у току, ствари су се искомпликовале. Иако је трудноћа вођена као нормална, завршила се као ванматерична, са последицама које су, нажалост, остале трајне", рекла је Леа за магазин “Хелло”.

Водитељка је испричала да ситуација није била никако наивна.

"Следеће чега се сећам је разговор са лекаром у болничкој соби. Рекли су ми да је операција трајала три и по сата и да ми се десило нешто што се ретко дешава – нисам имала спољашње, већ унутрашње крварење. Трудноћа ми је оштетила аорту у стомаку и искрварила сам за непуних двадесет минута. Сви су се чудили како сам остала жива. Доктор ми је рекао да је у питању Божија воља јер су ме два пута губили", навела је водитељка и додала:



"Имала сам дуг и тежак опоравак који је трајао око три месеца. Нисам изгубила жељу да поново постанем мајка, иако сам, наравно, имала забрану да то покушавам наредних годину дана. Међутим, иако је операција била успешна, оставила је трајне последице. Уз све моје и жеље мог супруга да се по други пут остваримо као родитељи, у томе нисмо успели", закључила је она.

Извор: Хелло

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па

09.05.2017 06:50

Бозе мој има кцерку Сару и нека су зиви и здрави. Цему толика халабука.

ОДГОВОРИТЕ