Миха полудео због „циганско и српско г...о“!

Знате где живим, дођите! Ајде да вас видим. . . ! Србин запалио Италију, позив навијачима Јувентуса да му кажу у лице увреде којим су га засипали.

Фудбал 08.05.2017 | 11:15
Миха полудео због „циганско и српско г...о“!
Можда се тренерски квалитети инише Михајловића некоме не свиђају. Можда увек није био пример доброг понашања. Можда је често умео да буде трвдоглав у својим ставовима.

Али за Миху нико не може да каже да је лицемер и да једно прича, а друго ради. Оно што мисли, то и каже. А сада је запалио Италију контроверзним изјавама о расизму на стадионима и увредама које стижу са трибина.

У ватреном торинском дербију, Михајловић је искључен после жестоких протеста због (не)оправданог црвеног картон за његовог играча Акву. Михајловић је жућно реаговао и морао је напусти клупу, а његов тим је тек у надоканди времена примио изједначујући гол...

Осим тога што је после меча ушао у ватрену полемику са легендарним ЂанлукомВијалијем, Михајловић јеимао и перформанс на конференцији за медије. Реаговао је раситичке увреде навијача Јувентуса...

„Толико се прича о расизму на стадионима, али то не би требало да важи сам за увреде играчима који су тамнопути. Расизам није само црно или бело. Расистичке уврде су и када неко говори „циганско г...о“ или „српско г...о“. Шта ћемо са тим расизмом? То су увреде којима се вређа цео један народ. Поручујем свима њима који су ме вређали да сам „циганско г...о“ и „српско г....“ да дођу у хотел и да ми то кажу у лице. Живим у улици Принћипи Пијемонт, знају где могу да ме нађу, па нека дођу. Да видим да ли имају м... да ми кажу у фацу“, рекао је нервозни Михајловић. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гг

08.05.2017 11:32

Говно него шта си.

ОДГОВОРИТЕ