Божовић: Нема алибија, сами смо криви!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да неће да тражи оправдање после пораза од Вождовца, истакавши да су 'сами криви'.

Фудбал 07.05.2017 | 12:00
Божовић: Нема алибија, сами смо криви!
"На нама је да покушамо да победимо све до краја. Нећу да коментаришем шта ко прича. Нико нам није крив, сами смо криви, имали смо све у својим рукама. Алиби нам није потребан и нећу да тражим оправдање", рекао је Божовић.

Звезда је изгубила од Вождовца са 3:2 и три кола пре краја првенства Србије заостаје три бода за водећим, "вечитим" ривалом Партизаном.

"Остаје нам да завршимо ово до краја и после тога да видимо шта ће бити", казао је тренер црвено-белих.

Божовић је честитао Вождовцу на победи.

"Добро смо почели утакмицу, али смо примили несрећан гол, који нас је психолошки мало уздрмао, можда и мало више. После тога смо примили још један, а када смо почели да ризикујемо, они су могли да дају још голова", рекао је Божовић.

Он је истакао да је његов тим "кренуо на све или ништа", али да "овај пут није имао снаге да се врати и преокрене".

Божовић је навео да не мисли да је погрешио у тактици коју је поставио јер би екипа имала "много проблема у средини терена" да је на почетку извео два нападача.

Упитан зашто форсира Џона Руиса, Божовић је рекао да мисли да фудбалер из Костарике заслужује да игра.

Божовић је додао да му је Ненад Милијаш био потребан на терену због прекида и због тога га није извео из игре у другом полувремену.

Звезда ће до краја првенства дочекати Младост, гостовати Јавору и у последњем колу на свом стадиону играти против Радничког. Пре тога ће у уторак играти са Чукаричким реванш полуфинала Купа Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар