Повријеђени навијач стабилно

Синоћ је на утакмици између Сарајева и Слободе дошло до повреде једног навијача када му је под ногом експлодирао топовски удар.

Босна и Херцеговина 06.05.2017 | 09:25
Повријеђени навијач стабилно
Навијач чији идентитет још није познат је хитно хоспитализован у Хитној помоћи те је потом пребачен у Општу болницу "Абдулах Накаш" у Сарајеву гдје је задржан на одјељењу Ортопедије.

"Навијач је задобио тешке тјелесне повреде. Тренутно је у стабилном стању. Није познато када ће бити пуштен из болнице", рекао је дежурни доктор на одјељењу Ортопедије на поменутој болници за Н1.

Иначе, у инциденту је повријеђен још један навијач који је задобио лакше тјелесне повреде од посљедица детонације те није било потребе за задржавањем на лијечењу.

Повријеђеном навијачу је такође и ФК Сарајево зажелио што бржи опоравак:

"Нажалост, наш навијач је задобио тјелесне повреде на јучерашњој утакмици на Кошеву, због пиротехничких средстава. Представници клуба упутили су се ка Општој болници "Прим. др. Абдулах Накаш" одмах након што се десила несрећа, како би пружили потребну помоћ и подршку нашем навијачу, којем колектив ФК Сарајево жели успјешан и брз опоравак", саопштено је из клуба.

(Н1)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

судија

06.05.2017 08:56

Жао ми је момка у једну руку а у другу и нијеЗбог таквих дебила не можемо дјецу повести на утакмицу а ни сами не смијемоАко му се бацају топовски удари на војни полигон па бацај до миле воље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МркиТЗ

06.05.2017 10:25

Није ми зао ста це топовски удари на утакмици .навије се као сто се навија а не мајмунисати и бацати које какве глупости и ударе одговорност треба сносити организатор и обезбједјење стадиона а то су дозволили да се унесе то све.