Ужасна пријетња играчима Роме!

Мали савет, спавајте са упаљеним светлима! Још се не зна да ли виновници скандалозног перформанса хулигани Роме или Лација?!

Фудбал 05.05.2017 | 20:40
Ужасна пријетња играчима Роме!
Нови спортски директор Роме Монћи тек што је стигао у Вечни град, а већ је научио шта навијачима значи римски дерби. Јутрос у близини Колосеума скандалозна претња играчима Роме. Конкретно Данијелеу Де Росију, Мухамеду Салаху и Раџи Најнголану.

Лутке обучене у дресове поменуте тројице висиле су обешешене на пасарели изнад улице. Изнад њих претећа парола: "Мали савет, без увреде, спавајте са упаљеним светлима".

Италијански медији кажу да се још са сигурношћу не зна ко стоји иза овако ужасног потеза. Прва и најмање вероватна опција је да су виновници навијачи Лација који су тако одговорили на провокативну кореографију супарника из Роме уочи прошлонедељног дербија. Друга опција је да су хулигани Роме бесни због пораза у градском дерби.

Трећа могућност је да цела ова непријатна ситуација има везе са судским процесом који се водио против Роминих хулигана због увреда и претњи играчима после пораза од Фјорентине (0:3) у сусрету Лиге Европе из марта 2015. године. Баш јуче, тужилаштво је оптужило Франческа Тотија и Данијелеа Де Росија да су под притиском навијачких вођа променили исказе и на суду рекли да је током "постројавања" пред трибином одмах по завршетку поменуте утакмице  било само уобичајених увреда и пљувања, али не и увреда.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар