Тајна вечера у Монте Карлу...!

Рамадани - Мендеш - Интер! Две продаје и две куповине. . .  Шта се причало на састанку миланског клуба и двојице моћних менаџера?!

Фудбал 07.05.2017 | 16:30
Тајна вечера у Монте Карлу...!
Жорж Мендеш је најмоћнији менаџер данашњице, Фали Рамадани спада у сам крем фудбалске агентуре на свету, па је састанак њих двојице са Интеровим спортским директором Пјером Аузилијом привукао пажњу. Састанку је присуствовао и менаџер АрдеТурана, док су за суседним столом седели Синиша Михајловић у друштву неколицине директора италијанских клубова и познатих менаџера.

Поменути трилинг се у среду увече састао на вечери у култном ресторану Ћирпијани у Монте Карлу. Тема разговора је био наредни прелазни рок и неки потези које Интер намерава да повуче.

Прво се разговарало о Стевану Јоветићу који је дугогодишњи клијент Рамаданијевеагенције. Још се не зна да ли ће Севиља активирати откупну клаузулу Црногорца који је тамо дошао зимус на позајмицу из Интера. Иако је Јоветић добро почео каријеру у Андалузији, у последње време је пао у форми као и остатак екипе, па се у Севиљи премишљају да ли да активирају откупну калузулу од 14.000.000 евра.

Ако се то не деси, Интер жели што пре да реши судбину Црногорца и Аузилио је замолио Рамаданија да у сарадњи са Мендешом што пре нађе клуб Црногорцу како би Интер добио преко потребни новац за летњи прелазни рок.

Тандем моћних менаџера је замољен и да помогне Интеру око још једне продаје - Марцела Брозовића. Хрват ће жртвован за продају како би Интер попунио касу, изборио се са финансијским фер-плејом и добио капитал за улагање на фудбалској пијаци. Рамадани од недавно заступа Брозвоића, а Манчестер Јунајтед се помињао као потенцијални купац. Доласком Муриња на Олд Трафорд, Мендешов утицај у овом клубу је ојачао и Суперагентби требало да погура причу око продаје Хрвата.

Осим што би помогао Интеру у продајама, Мендеш би могао да погура Интеру и довођење појачања из Монака. Његов утицај у Монаку је огроман, а Интер је заинтересован за двојицу Монакових играча од којих је један Мендешов клијент. Реч је о Фабињу који је велика жеља Интеровог спортског директора, док је друга мета леви бек Менди.

Фабињо је играч који има највеће шансе за трансфер из Монака од свих младих драгуља. Има завидан стаж у Монаку, цена му је око 30.000.000 евра, а универзалне карактеристике га чине идеалним појачањем за Интер који мучи муку са позицијом десног бека. То је примарна позиција Бразилца који тренутно игра у везном реду. Мендеш га дуго води и сада је време за велики трансфер за који је добио зелено светло из Монака.

Што се Мендија тиче, он је једно од открића сезоне. Желе га и богати премијерлигаши, па ће Интеру бити знатно теже да се докопа и њега. Међутим, уз Мендешову помоћ, шансе расту…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес, Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар