Због Жељка сам раскинула вјеридбу

Позната водитељка Јована Јоксимовић признала је да се у свог супруга Жељка Јоксимовића заљубила док је била верена и да је због љубави коју је осећала према њему окончала вишегодишњу везу.

Србија 04.05.2017 | 08:22
Због Жељка сам раскинула вјеридбу
И Јована и Жељко су у време када су започели романсу били у озбиљним везама, она са Александром Зеремским, он са водитељком Адрианом Чортан, али су због јаких емоција које су осећали један према другом, раскинули са својим партнерима.

“Мислим да се између двоје људи нешто деси или не. Та заљубљеност која долази као нека прва емоција, тај неки животињски инстинкт који не можеш да спречиш, мени се догодило када сам имала 27 година. Пре тога сам била у једној озбиљној вези и нисам имала ниједан разлог да не кренем за својим осећањима. Мислим да је то било поприлично искрено са моје стране. Заљубила сам се и желела сам да живим своју љубав и тако сам се одлучила, а и Жељко је тако одлучио. И тако постадосмо ми први евровизијски брачни пар”, открила је водитељка која ће ускоро постати мајка други пут за Србија Данас.

Управо због тога што је била у вези када је почела везу са певачем, Јована признаје да превара по њој почиње још у тренутку када се заљубимо у другу особу.



“С једне стране, и ја сам била заузета, а и он је био. Није лако донети такве одлуке, али кад нема деце, те ствари су лакше. Мораш бити поштен према себи. Ма колико то деловало тешко, оног тренутка када се заљубиш ти си већ преварио особу с којом си у вези. Једноставно, не можеш ништа да урадиш. Кад си заљубљен, не планираш свој живот тако да проводиш време с једном особом, него размишљаш где ћеш да сретнеш ту другу особу и седнеш с њом. То је та истина коју стављамо као нешто што је примарно, а не желимо да је чујемо. Мислим да је поштено да кажеш особи преко пута себе да си се заљубио и да видимо шта ћемо”, закључила је Јована.

Још на Евровизији 2008. године коју су водилу видело се да је хемија међу њима неоспорива и да су више од колега и пријатеља, те су одмах након такмичења своју везу признали у јавности.

(Србија Данас)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бзвз

04.05.2017 08:13

Није ти то за похвалу,знају цитаоци ту прицу класицна превара и понизење партнера...али твој избор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Репо Послови

04.05.2017 08:47

Да

Name

Брзи

04.05.2017 10:47

Кад је могла њега мислис да неце ...

Name

Лл

04.05.2017 17:25

Проћи ће их то..

ОДГОВОРИТЕ