Бивши Ријанин ''бацио око'' на Нејмарову цуру!

Нејмар поручио Крису Брауну: Занима те моја девојка? Мораћеш да се јавиш мени! Прилично је живахно ових дана на друштвеним мрежама када се ради о славним личностима, а предмет најновијег спора је девојка бразилског фудбалског аса Нејмара, која се очигледно свиђа и бившем Ријанином дечку, музичару Крису Брауну.

Фудбал 06.05.2017 | 22:00
Бивши Ријанин ''бацио око'' на Нејмарову цуру!
Нејмар, који наступа за Барселону, однедавно је поново у вези са својом дугогодишњом девојком, Бруном Маркезиње. И, таман када у се страсти међу њима мало примириле, до бразилског фудбалера је стигла вест да је Бруну на Инстаграму почео да прати - Крис Браун.

"Неколико Браунових "лајкова" ту и тамо", како наводе бразилски медији, били су довољни да се и Барсин ас огласи јавно тим поводом.

"Ако Криса занима Бруна, мораће да се јави мени", написао је Нејмар управо на Инстаграму.

Томе је додао и једну малу прозивку:

"Истина, једини Крис кога ја знам је Крис Карлињос", мислећи на једног од старијих бразилског певача.

Крис Браун (27) је, подсетимо, вишеструко награђиван певач, аутор песама и глумац, који је 2009. физички напао тадашњу девојку, музичку звезду Ријану, наневши јој озбиљне повреде. Једно време је имао судску забрану приласка Ријани, али је то последњих година сведено на минимум, тако да обоје могу да се појављују на истим музичким свечаностима, најчешће доделама награда.

Што се Нејмара (25) тиче, овај освајач Лиге шампиона (2015) је као 19-годишњак постао отац, сина му је родила тадашња девојка Каролина Дантас, са којом одавно није у вези.

Са Бруном Маркезиње, чија популарност вртоглаво расте и већ је прати преко 20 милиона људи на Инстаграму, забављао се до августа 2014, када су раскинули, а с почетка ове године поново се заједно појављују у јавности.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар