Мото ГП на Росијев начин...!

Ко би од ривала био пица са љутом кобасицом, а ко са много феферона?! Пред трку Мото ГП шампионата у Остину возачи су одговарали на питања која су им навијачи постављали путем друштвених мрежа, а најзанимљивије било је резервисано за Валентина Росија.

Остали спортови 03.05.2017 | 14:20
Мото ГП на Росијев начин...!
- Увек добијам најтежа питања - рекао је увек за шалу спремни "Доктор", пошто је јединог од корисника Твитера занимало "каква би то пица била када би Росијеви ривали, Марк Маркез, Маверик Вињалес, Кал Крачлоу и Хорхе Лоренцо били додаци који се стављају на њу".

- Маркез би био "диаволо" са љутом кобасицом. Не знам за Маверика, рекао бих пица са печуркама јер ту пицу обично једем. Кал би био пица са помфритом и ананасом, а Хорхе са феферонима, са много феферона - објаснио је легендарни возач.

Иако су сви возачи уз осмех испратили Росијев одговор, ова провокација није утицала на учинак Марка Маркеза у трци, јер је пети пут заредом задржао круну у Тексасу. Са друге стране, Маверик Вињалес се после скоро два круга нашао ван седишта. Да ли је ова изјава оставила траг на младог Шпанца или је то ипак била чињеница да му је Росипресекао" пут док је био на једном од најбржих кругова са циљем да постави најбоље време за пол позицију у току квалификација?

Како било, Вињалес је изгубио водећу позицију у Мото ГП шампионату и уступио је управо Росију, а већ трка у шпанском Херезу (недеља, 7. мај) могла би да покаже да ли ће овај "зачињени" однос између клупских колега имати последице на њихову вожњу.

До тада, на друштвеним мрежама можете поставити питања омиљеним возачима и можда се баш ваше питање може наћи међу изабраним.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар