Жељко и Маја у складном браку

Пјевач Жељко Самарџић скоро четири деценије у складном је браку са супругом Мајом, која се ријетко појављује у јавности.

Забава 01.05.2017 | 17:34
Жељко и Маја у складном браку
Самарџић свој приватни живот није крио, али није ни стављао у први план. У интервјуима је радо говорио о супрузи, са којом је добио три ћерке Сању, Данијелу и Мињу, те унучићима Луки, Алекси и Нини.
 
Иако у својим пјесмама често говори о старијим мушкарцима на које "падају" младе дјевојке, његово срце већ годинама припада само једној жени. У једном интервјуу испричао је да је то била љубав на први поглед.

- Моја Маја ми је била суђена, а то сам знао и када сам је први пут угледао. Наиме, упознали смо се на једној од игранки у сали средње економске школе у Мостару, гдје сам наступао са својом групом Фебруарски бехари. Видео сам је са бине и на први поглед ми се допала. Међутим, другови су ми говорили да је одличан ђак, како је нико никада није видио са момком, да је једном речју неосвојива, и да немам никаквих шанси код ње. Али једноставно сам морао да се упознам са њом. Пришао сам јој самоувјерено и рекао: "Ти ћеш бити моја жена." Збуњено ме је погледала и кроз осмјех само изговорила: "Ја сам Маја." Тако је све почело - рекао је Жељко у једном интервјуу и додао:

- Касније сам пјевао на матурској вечери њене генерације, а у ствари то вече сам пјевао само њој. То је била наша ноћ у црвеном сатену. Она у црвеној хаљини, а ја у одијелу исте боје. Тада смо одлучили да цио живот делимо добро и зло и још чувамо фотографију са те вечери. И, ето, заједно смо више од тридесет година. Маја је највећи квалитет у мом животу, она која је све ове године умјела да истрпи и прослави све ружно и лијепо што нам је ових деценија живот доносио.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар