Авион налетио на ''ваздушни џеп''

Најмање 20 особа је повријеђено, од којих неколико теже, када је авион руске компаније “Аерофлот” налетио на “ваздушни џеп” изнад Тајланда, рекао је шеф конзуларног одјељења руске амбасаде на Тајланду Владимир Соснов.

Свијет 01.05.2017 | 12:54
Авион налетио на ''ваздушни џеп''
Он је рекао да повријеђени имају вишеструке преломе, а британски “Дејли мејл” преноси да је међу повријеђнима било и оних којима је кичма сломњења током трурбулеција. Британски лист наводи и да су повређене три бебе.

– Несрећа се десила током љета из Москве ка Бангкоку. Међу повређенима има и Руса и странаца. Очигледно они који су повријеђени нису користили сигурносне појасеве – рекао Соснов.

– Бебе су прекривене посјекотинама и модрицама, људи шетају около са сломљеним носевима, многи су се онесвјешћивали. Хвала Богу па смо још увијек живи – навела је једна од путница, Евгенија Зиброва.

Повријеђени су збринути у болници у Бангкоку, а запослени у руској амбасади су послати да помогну, уколико је потребно. Руски амбасадор на Тајланду Кирил Барски рекао је да је у болници збринуто десет особа, од којих је двоје морало на операцију.



(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар