Подгорица: Лажна дојава о бомби

Дојава о бомби у згради Специјалног државног тужилаштва у Подгорици била је лажна, а примљене су и нове дојаве о бомбама у канцеларијама основних тужилаца и службеника полиције у Подгорици са телефонских бројева из БиХ, саопштено је из црногорске полиције.

Регион 01.05.2017 | 09:42
Подгорица: Лажна дојава о бомби
“Полиција је добила дојаву синоћ нешто након 19.30 часова да је у згради Специјалног државног тужилаштва у центру Подгорице постављена бомба, а која је стигла са србијанског броја, са територије Србије”, наведено је у саопштењу.

Антидиверзиона јединица полиције извршила је преглед и утврдила да је ријеч о лажној дојави.

“Нешто касније, непознато лице је са броја из БиХ позвало основне тужиоце у Подгорици Мирослава Турковића и Зорицу Милановић, специјалног тужиоца Сашу Чађеновића, као и шефа криминалистике у Управи полиције Ениса Баковића и рекло им да је у њиховим канцеларијама постављена бомба”, саопштено је из полиције.

Током априла, у Подгорици је забиљежено више од 10 лажних дојава о постављеним бомбама и тада су евакуисани дискотека “Бигл”, три пута тржни центар “Делта сити”, два пута пословни центар “Атлас Капитал плаза”, као и хотели “Хемера”, “Центре Виле”, “Хилтон” и “Рамада”.

(Срна)


 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нн

01.05.2017 07:45

Ма то је багра, не треба лажна то треба стварна и не јављати

ОДГОВОРИТЕ