Ово су Малкочевићеви "Змајићи" за ЕП...

Кадетска фудбалска (У-17) репрезентација Босне и Херцеговине у понедјељак путује у Опатију, а селектор Сакиб Малкочевић је након завршених припрема у Зеници одабрао 18 играча који ће играти на Европском првенству у Хрватској.

Фудбал 01.05.2017 | 14:00
Ово су Малкочевићеви "Змајићи" за ЕП...
На списку се налазе: Јасмин Кршић, Матеј Перковић, Добрица Тегелтија, Јусуф Газибеговић, Армин Имамовић, Енио Зилић, Емир Сејдовић, Ријад Садику, Елдин Омеровић, Дино-Самуел Курбеговић, Стефан Сантрач, Ђани Салчин, Домагој Марушић, Милан Шикањић, Немања Вјештица, Милан Савић, Елвис Механовић и Марко Бркић.

Малкочевић је за званични сајт Фудбалског савеза БиХ истакао да је екипа спремна за велико такмичење.

"Припремни период у Зеници је завршен и сутра путујемо за Опатију. До утакмице са Њемачком ћемо одрадити још три тренинга. Одлучили смо да на ЕП поведемо 18 играча који су добили позив за елитни круг квалификација. Момци који су били на припремама, а нису на списку за ЕУРО, такође, имају заслуге за добре резултате кадетске репрезентације и нису случајно били ту. У Тренинг центру ФС БиХ смо одрадили све што смо планирали и спремни ћемо дочекати прву утакмицу“, рекао је Малкочевић.

Репрезентативци БиХ данас имају слободан дан, а сутра ујутро полазе за Опатију.

На ЕП у Хрватској, које ће се играти од 3. до 19. маја, БиХ ће бити у Групи Ц, у којој ће снаге одмјерити са Њемачком (4. маја), Републиком Ирском (7. маја) и Србијом (10. маја). Све сусрете у групној фази такмичења БиХ ће играти у Кострени покрај Ријеке.

Циљ изабраника Сакиба Малкочевића је покушати освојити једно од прва два мјесто у групи, односно пласирати се у четвртфинале ЕП-а.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар