Хапшење 15 лица због насиља

Тужилаштво у Македонији је издало налог полицији за привођење 15 особа за које се сумња да су директно учествовали у насиљу, док су четири особе означене као директни организатори немилих сцена из Собрања, сазнаје наш извештач из Скопља.

Регион 30.04.2017 | 10:13
 Хапшење 15 лица због насиља
Када буду пронађени, осумњичени ће бити одведени у полициијску станицу и пред истражног судију и за њих ће највероватније бити тражен притвор, наводе медији.

Основно јавно тужилаштво у Скопљу саопштило је јуче да у комуникацији са Министарством унутрашњих послова врши идентификацију учесника у нередима у Собрању у четвртак увече, јавила је МИА.

Дежурни јавни тужиоци су најавили да ће редовно извештавати о току процеса, а по пријему информација предузимати конкретне кораке и мере.

Високи функционер америчког Стејт департмента Хојт Брајан Ји стиже у дводневну посету Македонији током које ће се састати са свим значајнијим политичарима у Македонији. Како наводе медији, у центру разговора биће формирање владе, билатерални односи и реформе неопходне за евроатланске интеграције.

Извор: РТС, Тањуг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Србин

30.04.2017 11:47

Тако македонци похапсите све своје као Срби у Србији и Републици Српској па непријатељу олакшајте пут.

ОДГОВОРИТЕ