Буфон: Повлачим се! Ањели: Некад причаш глупости!

Голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон обећао је да ће се повући на крају сезоне уколико не прими гол у двомечу са Барселоном у Лиги шампиона.

Фудбал 03.05.2017 | 12:00
Буфон: Повлачим се! Ањели: Некад причаш глупости!
Управа клуба из Торина наговорила га је да промени одлуку, а председник клуба му је дао и занимљив савет.

"Рекао сам то председнику клуба Андреи Ањелију и он ми је рекао да понекад у животу причамо глупости, да не размишљам о томе и наставим даље. Морао сам да повучем обећање. Председник има више искуства од мене и дао ми је добар савет." рекао је Буфон.

Италијански голман је сачувао своју мрежу на Камп Ноу где је "Стара дама" одиграла 0:0 са Барселоном, док је претходно у Торину Јувентус победио са 3:0.

"Веома ме задовољава што нисам примио гол против Шпанаца јер је то зарадила цела екипа сви деле и заслуге, момци у одбрани и сви који су се трудили да из двомеча изађемо нетакнути" каже Буфон.

Оно што није успела Барселона у двомечу четвртфинала Лиге шампиона, успела је Аталанта у Серији А, са којом је Јувентус ремизирао (2:2) у петак увече. Буфон сматра да је Јуве у тој утакмици био ближи победи него поразу, иако није одиграо на највишем нивоу. По његовом мишљењу, то сведочи о квалитету Јувентуса.

Тај резултат је забринуо навијаче торинског клуба, али Буфон мисли да не треба непотребно "дизати узбуну" пред полуфинале Лиге шампиона. Јувентус први полуфинални дуел игра у среду 3. маја, а противник је Монако.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар