Шибеник: Троје мртвих у пуцњави

Три тијела су пронађена након пуцњаве која се догодила у Бродарици код Шибеника, а полиција трага за нападачем потврђено је за хрватске медије у Полицијској управи шибенско-книнској.

Регион 26.04.2017 | 19:25
Шибеник: Троје мртвих у пуцњави
Полиција тражи Бориса Лукету (1958.) из Примоштена који се доводи у везу с овим догађајем. Лукета је виђен на мјесту догађаја те се сумња да се удаљио с црвеним аутомобилом марке рено клио.

"У сриједу око 16.35 сати у Бродарици три особе су пронађене мртве, двије у обитељској кући и једна у особном аутомобилу. Идентитет смртно страдалих особа и околности овог догађаја се утврђују, а проводе се опсежни извиди с циљем откривања починитеља", потврдили су из полиције, јавља 24сата.хр.

Двије страдале особе су наводно муж и жена.

На мјесту догађаја код породичне куће у близини бродаричке школе и једне аутопраоне, полиција је развукла траку и не допушта приступ ближе, јавља Шибеник.ин.

"Видјела сам како преко зида дворишта бјежи један просиједи високи мушкарац, а други нижи је ходао полако. Сумњиво се понашао па ми се чини да је имао нешто с тим догађајем", рекла је комшиница брачног пара која је назвала полицију чим је то видјела, али полиција је већ била ту.

Остале комшије су биле у кући и нису чули пуцњаву.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар