Миланов препредени план...!

Капитенска трака за Донаруму, мућак за Мина Рајолу! Росонери желе да избаце из уговора клаузулу по којој менаџеру припада 15 одсто од будуће продаје.

Фудбал 29.04.2017 | 23:05
Миланов препредени план...!
Челници Милана повлаче конкретне потезе како би задржали суперталентованог голманаЂанлуиђија Донаруму. Најновији план подразумева да му дају капитенску траку како би га убедили да продужи уговор, али да истовремено из уговора избаце његовог менаџераМина Рајолу који има удео у будућој продаји. 

Генијални 18-годишњи чувар мреже има још нешто више од годину дана до истека актуелног уговора, али још увек није договорио нове детаље сарадње са славним клубом. Његов агент инсистира код новог кинеског руководства Милана да се што пре реши будућност младог голмана, јер постоје озбиљне понуде и из иностранства, пре свега из Премијер лиге. 

Према наводима Ла Републике, Росонери су спремили 3.500.000 евра по сезони како би убедили Ђиђа да остане у клубу, што је знатно већа сума од оне коју млади голман тренутно зарађује на Сан Сиру.

Као додатак, овај лист пише и да ће Милан понудити Донаруми чак и капитенску траку како би му показао да има веру у њега и да жели да на њему гради будућност.

Такође, према плану Росонера, Рајола би могао да извиси за 15 одсто од будуће продаје, пошто има такву одредбу у уговору. Подсетимо, познати менаџер тако је зарадио чак 27.000.000 од обештећења које је Манчестер Јунајтед платио Јувентусу заПола Погбу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар