Џикић о Новици: Да се кријемо, не бисмо се ''драли''!

Тренер Партизана Александар Џикић рекао је после утакмице са Црвеном звездом да не постоји сукоб са капитеном Новицом Величковићем.  Да смо хтели да се кријемо - не бисмо се драли по Пиониру! "Пишу медији и да је Кецман тренер и да је поларизована свлачионица. Можда је и добро што се то десило".

Кошарка 26.04.2017 | 08:15
Џикић о Новици: Да се кријемо, не бисмо се ''драли''!
Звезда је у првом ’вечитом дербију’ у Кошаркашкој лиги Србије савладала Партизан са 85:74, а поједини медији су пре дуела пренели да су се Џикић и Величковић посвађали, и да је тренер понудио оставку.

Поражени су кошаркаши Партизана и трећи пут ове сезоне у вечитом дербију од Црвене звезде, а увод у није био нимало миран у Хумској 1. 

Српску кошаркашку сцену запљуснула је вест да је тренер Александар Џикић понудио оставку после тесног тријумфа над Вршцем у првом колу Суперлиге. А све је, наводно, претходило озбиљној свађи коју је Партизанов стручњак имао с капитеном Парног ваљка - Новицом Величковићем. Управо детаљи с краја меча против Вршца и наводна размена речи високих тонова били су главна тема конференције за медије после утакмице са Звездом. 

Упитан да прокоментарише своје односе са Новицом Величковићем Џикић је одговорио:

„У одличним сам односима са Новицом. Да сам хтео да се кријем или да је Новица хтео да се крије, не бисмо се ’драли’ по Пиониру. Пишу медији и да је Кецман тренер, а свлачионица поларизована“, рекао је Џикић на конференцији.

Он се потом осврнуо и на утакмицу коју је његов тим почео веома лоше.

„Не свиђа ми се што смо кренули са 12:0, али је добро да смо се вратили. Можемо да играмо боље. Направили смо неке грешке и они су то казнили. Звезда је озбиљна екипа, са њима нема зезања“.

Џикић је открио и да је кондициони тренер Михајловић повређен топовским ударом.

„Вероватно су гађали мене, ја сам велика мета“, додао је Џикић.

Вања Маринковић није био превише речит.

„Честитам Звезди на победи, одиграли су боље од нас. Ми у следећем колу чекамо Динамик и ту ћемо покушати да победимо“, истакао је Маринковић.

Да ли то значи да је у Партизану сада све како треба?

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар