Прва КОНКРЕТНА понуда за Гризмана!

Да ли ћемо од нове сезоне гледати француски трио у Манчестер јунајтеду?

Фудбал 26.04.2017 | 23:00
Прва КОНКРЕТНА понуда за Гризмана!
Манчестер јунајтед је први од низа заинтересованих клубова који је направио "конкретан контакт" у вези са куповином Антоана Гризмана, изјавио је менаџер фудбалера Атлетико Мадрида, Ерик Олатс.

Шта тај "конкретан контакт" значи, није прецизирао, али јесте значајна информација, јер је први пут званично потврђено оно што се шушка месецима да Манчестер јунајтед планира куповину овог нападача, чија је вредност процењена на готово 100 милиона евра.

Било би занимљиво ако би овај трансфер био остварен, јер би Манчестер јунајтед у том случају имао двојицу играча за које је платио 100 милиона евра и обојица су Французи - Пол Погба и Гризман. А "ђаволи" би имали тројицу вансеријских фудбалера из Француске, додајући Марсијала.

Али, додао је Гризманов агент, Јунајтед није једини који хоће Гризмана. Он је рекао да су интересовање показали и (очекивано) Манчестер сити, Челси, Барселона и Реал - клубови који уз још неколико у Европи то себи могу да приуште.

"Тренутно смо у фази да прикупљамо информације од клубова који имају конкретна интересовања. У уговору Гризманово обештећење је 100 милиона евра, тако да нема ту много кандидата - Јунајтед, Сити, Челси, Барселона и Реал Мадрид. Манчестер јунајтед је био први који је послао представнике да са нама разговарају и они су изнели своје жеље", открио је Гризманов агент.

Паралелно, Гризман (26) и његов агент преговарају са његовим садашњим клубом, Атлетико Мадридом, око продужетка уговора. Атлетико је понудио Гризману боље услове или надоградњу постојећих бенефита, али и исказао жељу да повећа обештећење.

Према информацијама са Острва, тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола је у интерним разговорима и плановима у клубу, означио Гризмана као "најважнију, прву мету" у предстојећем прелазном року. Оно што Манчестер ситију и Гвардиоли представља тежак задатак јесте - како убедити Гризмана да не оде у "црвени део" Манчестера, где се налази Олд Трафорд а тамо је и Гризманов велики пријатељ - Пол Погба.

Челси није без шанси. Најављеним одласком Дијега Косте у Кину, остало би упражњено место првог нападача, а каса лондонских "плаваца" би била пуна и спремна за "пражњење" на лето. Несумњиво је важан и спортски мотив, а Антонио Конте планира поход на кров Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар