Прва лига РС: Борац стиже у Јању по титулу?!

Фудбалери бањалучког Борца у сриједу гостују Подрињу и у случају тријумфа би побјегли на "плус 17" разлике у односу на конкуренте и морало би се догодити чудо до краја сезоне да не освоје титулу у Првој лиги Републике Српске.

Фудбал 25.04.2017 | 20:00
Прва лига РС: Борац стиже у Јању по титулу?!
Нема одмора за изабранике Вулета Тривуновића.

Након тријумфа против Козаре (3:2) претходног викенда, већ их у сриједу у оквиру другог кола Лиге за шампиона Републике Српске, очекује утакмица у Јањи против другопласиране екипе првенства.

Иако имају релаксирајућих 15 бодова предности и налазе се у сјајној серији од чак 11 узастопних побједа, тренер црвено-плавих је подвукао да је Јања једно од најтежих гостовања у лиги.

"Подриње је јако незгодна екипа која зна да игра фудбал, надиграва се и посебно је незгодна код куће. Јесенас смо у Јањи одиграли без голова, сад би вољели да забиљежимо побједу јер је то једно од гостовања које нисмо покорили", рекао је Тривуновић, а пренио "Спортски журнал".

Према његовом мишљењу, освајањем три бода би направили огроман корак ка освајању титуле и повратку у Премијер лигу Босне и Херцеговине. Али, то никако неће бити лако.

"Чека нас велики изазов и моји играчи морају да схвате да ништа неће стићи само, већ ће морати да се добро потруде како бисмо остварили позитиван резултат. Немамо много времена за анализу", додао је шеф струке Борца.

ПАРОВИ ДРУГОГ КОЛА

Сриједа (16.30)

Дрина - Текстилац
Подриње - Борац
Рудар Приједор - Козара

ТАБЕЛА: Борац 58, Подриње 43, Рудар Приједор 41, Дрина 36, Текстилац 32, Козара 30.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар