Монћи четири године Ромин!

Радујем се овом узбудљивом пројекту! „Радујем се што ћу бити у служби навијача, људи који раде у клубу и играча овог легендарног клуба у наредном низу година“, рекао је познати трансфер гуру.

Фудбал 26.04.2017 | 11:30
Монћи четири године Ромин!
Рамон Родригез Вердехо, познатији као Монћи, и званично је постављен за новог спортског директора Роме. Шпанац, који ће одмах почети са радом, потписао је четворогодишњи уговор са римским клубом, уз опцију продужетка сарадње на још годину дана.

Монћи иза себе има невероватних 17 година рада у Севиљи, коју је од друге лиге довео у европске висине, а сада ће покушати нешто слично да направи и са Ромом, која је била најконкретнија од свих заинтересованих клубова у последњих неколико недјеља.

„Жели да се захвалим председнику Џејмсу Палоти и извршном тиму клуба који ми је пружио ову прилику. Ово је узбудљив пројекат и радујем се што ћу бити у служби навијача, људи који раде у клубу и играча овог легендарног клуба у наредном низу година“, рекао је Монћи.

Задовољство није крио ни председник Вучице Џејмс Палота.

„У име целе Роме поздрављамо улазак Монћија у нашу породицу и радујемо се што почињемо нову узбудљиву еру клуба. Не могу да будем срећнији због његовог именовања, јер се ради о једном од највећих фудбалских умова на планети“, рекао је Палота.

Монћи је целу своју професионалну каријеру провео као голман Севиље, а свом досадашњем клубу је оставио 200.000.000 евра профита захваљујући фантастичним трансферима. Остаје да се види како ће се снаћи у Риму, који је жељан трофеја.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар