Нико као Лука Миливојевић!

Репрезентативца Србије већ пореде са Кантеом!

Фудбал 26.04.2017 | 10:00
Нико као Лука Миливојевић!
Свом снагом вуче Лука Миливојевић екипу Кристал Паласа ка опстанку у Премијер лиги и одлично му иде. Од његовог јануарског доласка из Олимпијакоса, лондонском тиму одлично иде и пробио се чак до 12. позиције!

Репрезентативац Србије одиграо је девет утакмица, у свакој је био стартер, а само два пута је замењен. А само једном је доживео пораз!

Погнуте главе Миливојевић је напустио терен једино против Саутемптона у гостима (1:3), док је са њим у тиму Кристал Палас савладао Стоук, Мидлсбро, ВБА, Вотфорд, ЧЕЛСИ, АРСЕНАЛ и ЛИВЕРЛУЛ. Против актуелног шампиона Енглеске, Лестера, било је 2:2.

Последњи "скалп" екипа Сема Олдердајса узела је Ливерпулу и то на Енфилду - 2:1.

Наш везиста је одиграо цео меч, а колико је био значајан за победу, показује статистички податак објављен на званичном Тwиттер профилу Кристал Паласа:

"Лука Миливојевић је покрио огромних 11,9 километара терена. Нико у овој утакмици није претрчао више од њега. Човек је машина".

Поједини навијачи толико су одушевљени партијама српског фудбалера, да га већ називају новим Кантеом, везистом Челсија, којег су играчи Премијер лиге изабрали за најбољег фудбалера ове сезоне у енглеском првенству.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар