Танка је линија – Душко Тошић јунак Бешикташа!

Само четири дана пошто је уз Матеја Митровића био трагичар испадања из Лиге Европе, Душко Тошић донео је изузетно важну победу Бешикташу.

Фудбал 25.04.2017 | 09:30
Танка је линија – Душко Тошић јунак Бешикташа!
Србин и Хрват промашили су два кључна пенала у пенал серији против Олимпика из Лиона, али је српски репрезентативац успео да се искупи и значајно приближи екипу шампионској титули.

'Црни орлови' савладали су последње пласирани Аданаспор на затварању 28. кола у мечу за инфаркт, када је Тошић у 80. минуту поставио коначан резултат сусрета – 3:2 (1:1).

Рикардо Кварежма послао је идеалан центаршут на петерац, а Душко успео да се искраде и пошаље лопту главом у даљи угао за велико славље.

Претходно су домаћи повели преко Венсана Абубакара већ у 11. минуту, али је Рони узвратио већ у 24. Није дуго требало домаћима да поново дођу у предност, овога пута – после осам минута игре у наставку стрелац је био Андресон Талиска.

Међутим, гости су још једном имали одговор, преко Магеја Гаја у 66. минуту, да би се то испоставило довољним само за један бод.

На шест рунди до краја црно-бели из Истанбула имају седам бодова више од другопласираног Басакшехирспора, једанаест од Фенербахчеа, односно чак 15 од Галатасараја.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар