Сенад Шепић искључен из СДА

Сенад Шепић, посланик СДА у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, више није члан ове странке, одлучено је данас на сједници Предсједништва СДА. Садик Ахметовић, Салко Соколовић и Шемсудин Мехмедовић добили су укор.

Босна и Херцеговина 24.04.2017 | 20:56
Сенад Шепић искључен из СДА
Други приједлог је био да осим Шепића из странке буде искључен и Соколовић, али он није добио довољно гласова.

Шепић, Соколовић, Ахметовић и Мехмедовић се од посљедњег Конгреса СДА воде као "одметнута четворка" која је често изражавала незадовољство избором предсједника СДА истичући бројне неправилности приликом гласања, а кап која је прелила чашу је неусвајање сета закона којим је предвиђено повећање акциза у БиХ.

Подсјећамо, приједлог није прошао јер су Мехмедовић и Ахметовић били суздржани, док су Соколовић и Шепић гласали против приједлога Савјета министара БиХ.

На сједници је расправљано и о извјештају Комисије СДА о инциденту у Сребреници када је нападанут замјеник предсједника СДА и министар цивилних послова БиХ Адил Османовић.

Предсједништво СДА раније се обавезало да ће након комплетирања свих информација "донијети одлуку о искључењу из странке свих актера који су учествовали у организацији и изведби покушаја рушења одлуке о увођењу Повјереништва" у Сребреницу.

(Клиx.ба)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Гојко

24.04.2017 19:14

Сад ће Баке да почисти и у СМ. Аферим

ОДГОВОРИТЕ
Name

лафцина

24.04.2017 19:22

Ма Сенаде захвали се сто те избацисе из оног кокосињца.Ти си симбол постења и отпора.Нас будуци пресједник .Додји у Бањалуку цекамо те у Мај ваy са вруцом јагњетином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

24.04.2017 19:30

У чему је проблем , па и Босње имају свог бају , док је оваца биће и вуне ! Господин Сепиц никако није смио да користи своју главу за размишљање,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

24.04.2017 19:57

Видјети цес ти како Босње мету овог тзв Бају. Он је вец прослост. Нисмо ми као ви. Кад је пометен Силајдзиц и Лагумдзија, а и Цериц

Name

пајсер

24.04.2017 20:38

Обавезно оставити памет код куце кад идес у странку има ко затебе размисљати