Пиоли није крив, али шта ћемо са играчима?!

Интерова екипа целе недеље у карантину! Управа није задовољна!

Фудбал 25.04.2017 | 21:00
Пиоли није крив, али шта ћемо са играчима?!
Стефано Пиоли је поднео оставку, управа је одбила и по свему судећи прст кривице уперила на играче. У званичном саопштењу објављеном на клупском сајту управа Интера је дипломатским језиком изразила “пуну подршку“ шефу струке, а екипу послала у карантин у спортски центар Апијано.

Почевши од сутра, па све до недељне првенствене утакмице са Наполијем.

Кап која је прелила чашу био је суботњи дуел са Фјорентином у којем су Неразури тек у самом финишу изборили колико-толико часни пораз од 4:5. Али није само гостовање у Фиренци проблем - Интер је у последњих пет кола освојио само два бода, испустио два гола предности у градском дербију са Миланом, изгубио од нејаког Кротонеа...

Нека реакција се могла очекивати.

"Начин на који смо изгубили у Фиренци је неприхватљв за наше навијаче и у Италији и у иностранству и одлучни смо да исправимо ствари... Како бисмо то учинили, клуб изражава пуну подршку Стефану Пиолију и целом његовом стручном штабу. Пиоли је преузео Интер у тешком тренутку и његов рад је био беспрекоран откако је у новембру прошле године сео на клупу", истиче Интер негирајући приче о промени за кормилом.

Додаје и да му је циљ да сезону заврши што вишим пласманом на табели и избори место у европском такмичењу. Односно Лиги Европе, јер Лига шампиона је ван видокруга. Иако су многи критичари италијанског фудбала спремни да се опкладе да су лоши Интерови резултати баш последица незаинтересованости за учешће у Лиги Европе, традиционално неомиљеном такмичењу на Апенинима.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар